Translate

tirsdag 19. november 2013

Penal

Hei ett lite livstegn  fra meg:)
Ja så har eg sydd noen pennal.Eg har sydd de etter Torial
fra Ryum Quilt.Kjempekjekke og sy.Takk for att du deler.
Stoffene har eg kjøpt hos Solfrids Quiltestove.
Penalene er en bestilling .Kommer nok til og sy mange
slike pennal fremmover.For di var utrolig gøy og sy:)
Ha en fin fin uke videre.Klemm fra meg.


10 kommentarer:

 1. Fine penaler du har sydd. Veldig kjekt og personlig med navn på. Flink du er. Gratulerer med fast jobb. Jobber du mye? Lenge siden jeg har sett deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei frue.Ja tusen takk for det.Godt og ha endelig fast på natt.
   Ja har vert veldigt opptatt en tid nå.Har hatt symaskinen min på reprasjon,tråden sleit og den sydde ikkje særligt pent nei.men den har fungert bra nå.Ja vi må treffes på nyåret og sy.savner det.Takk for koslig komentar.:)))Snakkest snart.

   Slett
 2. Pennalene var kjempefine , gøy med navn på :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja tusen takk for det.Ryum quilt har en flott forklaring på di.
   Og det finnes så mange gøye stoffer og sy di av.Kjøpe kjøpe:)Tror nok eg kommer til og lage mange av desse:)Ha en fin fin uke og Helg.

   Slett
 3. Svar
  1. Hei Siv.Takk for det:)Eg skal forresten sy noen julegaver ,av mønsteret ,du har lager.Noen fam madlemmer synest de var så flotte.De er også veldig fine og ha på pynt på en hylle.Tror eg må lage forsjellige størrelser.Det er ett mønster eg har blitt veldig glad i.Eg har faktisk laget flere stykker,men tar eg bilde neida,Eg syr ofte ting i siste liten når eg skal gji noe bort ,da blir det glemt.Låver og sjerpe meg der.Ha en flott uke og helg.

   Slett
 4. Kjempefine pennaler å gi bort i gave! artig stoff!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja du har helt rett.kjempefine gaver.Hvordan går det med arbeidet videre etter kurset da`?eg har gjort lite på det men litt.har hatt en del bestillinger nå.Og hvordan går det med ho som vant symasskinen da.får ikkje tak i ho.skulle gjerne snakket med ho.Har du fb?Kan vi snakkest der?Ha en fin fin helg.Og Takk for koslig komentar.

   Slett
 5. Kjempefine og fargerike penal :-) Det blir vel noen under jult treet i slekten din.

  SvarSlett
 6. Hei på deg :-)
  Du lurte på hvorfor jeg ikke fikk til å kommentere, men det får jeg jo til nå som jeg fant bloggen din.
  Jeg trykte på linken til Kjerstis sysysler inne på kommentaren du la igjen hos meg og da havnet jeg på noe google pluss greier og derfra fant jeg ikke denne bloggen. Fant et par blogger da jeg googlet kjerstis sysysler nå i kveld, så nå er jeg her ;-)
  Har du mistet en blogg? Synes noen skrev noe om det i en kommentar på den andre bloggen din. Går det virkelig an? Ble litt redd jeg nå. Håper å få se hvordan det går med heklinga etter hvert. Veldig morsomt at du ble med :-)

  SvarSlett

Hei.
Så koseligt at du legger igjenn en kommentar.
Velkommen igjenn.Ha en fin fin dag.:)))